Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام نیوز، خبرگزاری اسپوتنیک به مناسبت سالروز تولد قاسم سلیمانی گزارشی وی منتشر کرده است. در این گزارش آمده است: «امروز زادروز سردار قاسم سلیمانی، شهید زنده و فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است.»

 

در ادامه متن این گزارش را مشاهده می‌کنید:


سهراب سلیمانی برادر کوچکتر سردار سلیمانی در مورد وی می‌گوید: حاج قاسم خیلی وقت نمی‌کند به خانواده برسد اما آدمی بسیار عاطفی است و حتی تا زمانی که نسبت به مسائل زندگی من اطمینان پیدا نکرد، مرا رها نکرد، مدام من را کنترل می‌کرد چون من در سازمان زندان‌ها کار می‌کردم و با زندانیان در ارتباط بودم؛ حتی اگر یک موتور می‌خریدم تا اطمینان پیدا نمی‌کرد که چگونه آن را تهیه کرده‌ام راحت نمی‌شد، شاید به نوعی تمام زندگی اطرافیان ما را زیر نظر داشت تا خدای ناکرده به راه کج و آلوده کشیده نشویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حسن سليماني از روستایيان قنات ‌ملک در شهرستان رابر استان کرمان در 20 اسفند 1335 صاحب پسري شد و نام وی را قاسم گذاشت. قاسم 13 ‌ساله بود که پس از پايان دوران تحصیل خود در دبستان، شهر خود را ترک کرده ودر 18 سالگي پيمانکار سازمان آب کرمان شد.


در سال 1355 با حجت‌الاسلام رضا کامياب از اهالي شهر مشهد که در ماه‌های رمضان براي تبليغ به کرمان مي‌آمد، آشنا شد و به انقلابيون پيوست. اما این آشنایی پس از هفتم مرداد 1360 و پس از ترور کامیاب توسط سازمان مجاهدين خلق ناتمام ماند. اما این آشنایی باعث مي‌شود که قاسم با روحاني‌ از شهر مشهد به نام آيت‌الله سيدعلي خامنه‌ای آشنا شود.

 

پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران قاسم سلیمانی وارد سپاه شده و فرمانده پادگان قدس سپاه پاسداران در کرمان می‌شود. با شروع جنگ ایران و عراق در شهريور ٥٩ به همراه يک گروهان به سوسنگرد مي‌رود تا جلوي پيشروي دشمن را در جبهه مالکيه بگيرد و این شروعی راهي برای حضور قاسم سليماني در اکثر عمليات‌های نظامي هشت ساله جنگ مانند عمليات والفجر ٨ ، کربلاي ٤، کربلاي ٥ و تک ‌شلمچه بود.


پس از پایان جنگ ایران و عراق و در اواخر سال ١٣٦٠، وقتی محسن رضایی، فرمانده کل سپاه، حکم فرماندهی تیپ ثارالله را به قاسم سلیمانی داد و محمود اشجع، فرمانده وقت سپاه منطقه ٦ کشوری، با این انتصاب مخالفت کرد، شاید هیچ‌کدام نمی‌دانستند این جوان ٢٣ساله با نبوغ نظامی تحسین‌برانگیزش، سال‌ها بعد شخصیتی فراملی خواهد شد، پس از این انتصاب وی به کرمان برمي‌گردد و با اشراري که از مرزهاي شرقي وارد ایران مي‌شدند، به مبارزه ادامه مي‌دهد.


در سال 1379 قاسم سليماني به‌عنوان دومين فرمانده نيروي قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامي توسط رهبر ایران انتخاب می‌شود. پس از این انتصاب است که حضور قاسم سليماني در مجامع عمومي و اخبار کم‌رنگ مي‌شود. 10 سال بعد و در چهارم بهمن ۱۳۸۹ درجه سرلشکري خود را از رهبر ایران دريافت مي‌کند و آيت‌الله خامنه‌ای در تقديري از وی، او را شهيد زنده می‌نامد.


این کمرنگ بودن حضور سردار سلیمانی در مجامع عمومی و اخبار همچنان ادامه پیدا می‌کند تا زمانی که نام او برای نخستین‌بار پس از حمله آمریکا به عراق در رسانه‌های غربی به میان می‌آید. چند سال پس از سرنگونی صدام به تدریج مقامهای میانی کردستان عراق و برخی مقامهای حکومت مرکزی در بغداد، از قاسم سلیمانی به عنوان تصمیم‌گیرنده شماره دو ایران درباره عراق پس از آیت‌الله علی خامنه‌ای یاد می‌کنند. سرانجام در سال 2012 نیویورک‌تایمز به نقل از رسانه‌های کرد عراق که به وی لقب ژنرال بی‌سایه را داده‌اند از روابط وی با طیفی از سیاستمداران عراقی نظیر طالبانی، عادل عبدالمهدی، حکیم، ابراهیم جعفری و… خبر می‌دهد.


با آغاز فعالیت حکومت اسلامی عراق و شام با نام اختصاری داعش در خرداد سال 1393 در عراق و تصرف شهرهای این کشور توسط این گروه تروریستی، نام سردار سليماني همراه با چهره او با موهاي سفيد شده بر روی جلد مجلات خارجي نقش می‌بندد.


این حضور نام حاج قاسم سلیمانی در رسانه‌های داخل و خارج از ایران با ظهور داعش و حضور قدرت‌های نظامی در سوریه روز به روز افزایش یافت و امروز کمتر کسی در دنیا پیدا می‌شود که با نام و چهره سیاسی ایران در دنیا آشنا باشد ولی نام سردار سلیمانی را نشنیده باشد.

 

​اما شاید اوج این حضور مربوط به تهدیدهای ترامپ علیه ایران و به نوعی جنگ لفظی میان وی و حسن روحانی، همتای ایرانی خود باشد در جایی که روحانی اظهار داشته بود که "آمریکایی ها باید خوب بفهمند که صلح با ایران مادر صلح‌ها و جنگ با ایران مادر جنگ‌هاست" و هشدار داده بود که آمریکایی‌ها نباید "با دم شیر بازی ‌کنند" و ترامپ نیز در پاسخ به این تهدید در حساب توئیتری خود با حروف بزرگ برای نشان دادن تهدید آمیز بودن پیام خود نوشت: دیگر هرگز آمریکا را تهدید نکن، در غیر اینصورت پیامدهایی را خواهید دید که کمتر کسی در طول تاریخ دیده است؛ درست در این زمان بود که سردار سلیمانی وارد ماجرا شده و به ترامپ اینگونه پاسخ داد که چنانچه ترامپ بخواهد از زبان تهدید علیه ایران صحبت کند باید با او صحبت کند که یک سرباز وظیفه هست نه حسن روحانی، رئیس جمهوی ایران.


​اما به نوعی اصطکاک میان دونالد ترامپ و سردار سلیمانی به همین یک مورد ختم نمی‌شود. ترامپ که با دستور وی ایالات متحده در روز 8ام می 2018 به صورت یک طرفه از توافق جامع و نهایی هسته‌ای وین خارج شده بود با انتشار عکسی در حساب توئیتری خود فرا رسیدن زمان تحریم‌ها را به ایرانیان یادآور شد.


​این پیام به نوعی تهدید آمیز ترامپ با واکنش حاج قاسم روبرو شد، حساب اینستاگرامی به نام وی با انتشار عکسی شبیه به عکس ترامپ و در قالب سریال معروف بازی تاج و تخت نوشت: شما برای ما خط و نشان می‌کشید؟ ایران را نمی‌خواهد، نیروهای مسلح ایران را نمی‌خواهد؛ من حریف شما هستم؛ نیروی قدس حریف شماست.

 

نشریه آمریکایی فارن پالیسی در ویژه‌نامه سالانه خود، سردار قاسم سلیمانی را به عنوان یکی از ۱۰ چهره برتر حوزه دفاعی-امنیتی سال ۲۰۱۹ در جهان معرفی کرد. در این لیست علاوه بر سردار سلیمانی، اورزولا فن در لاین، وزیر دفاع آلمان؛ اولگا سانچز کوردرو، وزیر کشور مکزیک؛ گوئن شاتول، رئیس شرکت فناوری‌های اکتشاف فضایی اسپیس‌ایکس؛ آلکس کارپ، بنیانگذار و مدیر اجرایی شرکت نرم‌افزاری فناوری‌های پلانتیر؛ الیوت هیگینز، روزنامه‌نگار و بنیانگذار وب‌سایت بلینگکت؛ ولادیسلاو سارکوف، مشاور ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه نیز حضور دارند.


در بعد داخلی و رسانه‌های ایران نیز حضور پررنگتر سردار سلیمانی در سالیان اخیر به وضوح مشخص است. حضور قاسم سلیمانی بعنوان شخصیت محوری و قهرمان انیمیشن «نبرد خلیج فارس2» که روایتی از رویایی ناوگان دریایی ایران و آمریکا در آب‌های خلیج فارس است، خود تصدیقی بر این ادعاست.
 

و در انتها می‌توان گفت که اکنون آشنایی با چهره و شخصیت سردار قاسم سلیمانی از ایران و حتی منطقه هم فراتر رفته و به نوعی سردار سلیمانی دیگر به یک چهره در سطح بین الملل تبدیل شده است. [انتهای یادداشت اسپوتنیک]
 

 

به گزارش جام نیوز، جایگاه سردار قاسم سلیمانی برای دشمنان به حدی مهم است که حتی نقشه ترور وی توسط آمریکا مطرح شده بود. فارین پالیسی پیش‌تر در  گزارشی نوشت: استنلی مک‌کریستال، فرمانده سابق مرکز عملیات ویژه ارتش آمریکا در عراق گفته است:  «همه بر این امر متفقند که قاسم سلیمانی دست راست رهبر ایران بوده و به پیشبرد سیاست خارجی این کشور برای دهه‌ها کمک کرده است. نمی توان موفقیت های وی در میدان نبرد را انکار کرد. امروزه سلیمانی واقعا قوی ترین و بدون محدودیت ترین بازیگر فعال در خاورمیانه است.
 

طبق گزارش مقامات دفاعی آمریکا سلیمانی از طریق نیروهای نیابتی محلی ایران، تمامی جنگ سوریه را در راستای اهداف خود به پیش برد. در سال 2007 قصد ترور قاسم سلیمانی در مسیر عزیمت به اربیل را داشتیم اما از شعله‌ور شدن جنگ با ایران و درگیر شدن نظامیان آمریکایی با نیروهای شبه‌نظامی در منطقه ترسیدیم.

 

استنلی مک‌کریستال، همچنین گفته است: سردار سلیمانی موقعیت ایران در منطقه و جهان را تقویت کرد. قاسم سلیمانی استراتژیستی محاسبه‌گر و عملیاتی است و به گونه‌ای روابط پایدار را تقویت کرده تا موقعیت ایران در منطقه و جهان تقویت شود.


هیچ شخص دیگری در توانمند‌سازی متحدان شیعه در سوریه به اندازه او موفق نبوده است. حمایت او از بشار اسد باعث شد تا داعش و سایر گروه‌های شورشی شکست سختی متحمل شوند؛ در حقیقت قاسم سلیمانی تنها ضامن بقای بشار_اسد بود.
 

تحت رهبری سلیمانی، نیروی قدس توانایی‌های خود را به میزان قابل توجهی افزایش داد. عمل‌گرایی شگرف او این واحد را به یک عامل اصلی در زمینه‌های اطلاعاتی، مالی و سیاسی فراتر از مرزهای ایران تبدیل کرده است. لازم به ذکر است، پیش‌تر نیز خبرهایی مبنی بر برنامه‌ریزی عربستان یا اسرائیل برای ترور حاج قاسم سلیمانی منتشر شده بود.


لازم به ذکر است، اگر چه دشمن برخی اوقات در تحلیل‌های خود به اشتباه عامل قدرت جمهوری اسلامی را به اشخاص نسبت می‌دهد ولی حقیقت این است که وجود افرادی چون حاج قاسم سلیمانی عطیه و لطف الهی بر ملت ایران است که موجب افزایش قدرت روز افزون چمهوری اسلامی و ملت ایران شده است و از این بابت باید خدای متعال را شاکر بود که اینچنین از مردم و ملت ایران حمایت کرده است و چنین عزیزانی به آنها ارزانی داشته است. امید که ملت نیز قدردان این عزیزان باشند که شکر نعمت، نعمت افزون کند.


 

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: اسپوتنیک فارن پالیسی اسپوتنیک سردار آمریکا قاسم سلیمانی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۷۱۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان افشا شد

به گزارش جام جم آنلاین، این شبکه گزارش داد لیندسی گراهام، سناتور جمهوری خواه به عنوان یک کانال دیپلماتیک اصلی بین بن سلمان و دولت جو بایدن، رئیس جمهور کنونی ظاهر شده است؛ کانالی که تلاش‌هایی را که در دوره ترامپ برای دستیابی به توافق عادی سازی روابط بین عربستان و رژیم صهیونیستی آغاز شد، افزایش داد.

این شبکه آمریکایی افزود که در آخرین سفر گراهام به عربستان سعودی در اواخر ماه گذشته میلادی، او و بن سلمان با ترامپ تماس گرفتند. طبق این گزارش، این تماس تقریباً پنج دقیقه طول کشید.

دو فرد آگاه از این تماس به این شبکه گفتند: «مکالمه دوستانه و بیشتر شامل تبادل نظر و گفت‌وگوهای غیررسمی درباره انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بود.»

یکی از این منابع گفت: «در مقطعی ترامپ آمار و ارقام نظرسنجی‌های خود را اعلام کرد»، در حالی که این ۲ منبع گزارش دادند که «توافق عادی‌سازی روابط حتی یک بار هم در آن تماس مطرح نشد».

این تماس خلاصه شد به اینکه چگونه ترامپ در خصوص دستیابی به توافقی که مقامات آمریکایی، اسرائیلی و سعودی آن را برای دستیابی به «ثبات پایدار در خاورمیانه» حیاتی می‌دانند، «در افق ظاهر می‌شود».

افراد مطلع از این موضوع به سی ان ان گفتند در حالی که رئیس جمهور سابق از مذاکرات مربوط به سازش آگاه است، اما «در این مذاکرات دخالتی ندارد».

این شبکه اشاره کرد نگرانی واقعی در میان برخی از شرکت کنندگان در مذاکرات جاری وجود دارد که «ترامپ ممکن است تلاش کند هر گونه توافقی مربوط به دولت بایدن را خنثی کند، نظیر آنچه در اوایل سال جاری انجام داد و از جمهوری خواهان در کنگره خواست تا از توافقنامه مهاجرتی بین ۲ حزب حمایت نکنند.

افراد نزدیک به ترامپ می‌گویند که رئیس‌جمهور سابق معتقد است که اگر بتواند به کاخ سفید بازگردد، می‌تواند در مورد توافق بهتری با سعودی‌ها مذاکره کند و همچنین به دنبال مشارکت یا کار فعالانه برای خنثی کردن هر نوع توافق عادی سازی روابط در دوران بایدن نیست».

۲ مقام آمریکایی گفتند که تماس ترامپ با محمد بن سلمان «در کاخ سفید به مذاقشان خوش نیامد» اگرچه آنها به صراحت گفتند که هیچ مدرکی دال بر تأثیر آن بر مذاکرات بین نمایندگان بایدن و همتایان سعودی آنها وجود ندارد».

گراهام مقامات بایدن را از آن تماس مطلع کرد و گفت که آنها «درک می‌کنند که چرا او می‌خواهد ترامپ را در جریان قرار دهد».

سناتور گراهام به سی‌ان‌ان گفت که «همه کار انجام می‌دهد تا اطمینان حاصل شود که توافق در زمان بایدن منعقد می‌شود، تا حدی به این دلیل که معتقد است بایدن شانس بیشتری برای بسیج حمایت دموکرات‌ها در کنگره خواهد داشت».

دیگر خبرها

  • مردمی کردن بازسازی عتبات، ایده‌ شهید حاج قاسم سلیمانی بود
  • (عکس) سردار سلیمانی و هوگو چاوز، امام مهدی و حضرت مسیح
  • (عکس) سردار سلیمانی و هوگو چاوز، امام مهدی و حضرت عیسی
  • یادواره شهید دانشجو در روستای داربیدخون
  • یادواره شهید دانشجو در خانوک
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب ازسرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله
  • به سردار سلیمانی گفتم اسارت شما هزینه زاست، به‌دست دشمن بیفتید چه؟
  • جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان افشا شد
  • افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان
  • خاطره شنیده نشده از حاج قاسم